За нас

кои сме ние?

ДИМБО-ПЕТЪР БОЯДЖИЕВ ЕТ е правоприемник на ДИМБО-ДИМИТЪР БОЯДЖИЕВ ЕТ.Ние сме семейна фирма основана  през 1994г. Още с регистрацията си се превръща в основен дистрибутор на кухненски мебели, произведени от ПИПРА АД гр.Червен бряг. През 1997г. започва собствено производство на корпусни мебели.

В средата на 1997г. е подписан първият договор за доставка на ламинирани плоскости от дървесни частици /ЛПДЧ/ от заводите на ПФЛАЙДЕРЕР /Полша/. Оттогава ДИМБО ЕТ дистрибутира мебелни плоскости, кухненски плотове, ХДФ под марката ФЛАЙДЕДЕР. 

Фирмата разполага с производствена база в гр.София и основна складова площ на ламинирани плочи, кукненски плотове и HDF в град Червен бряг.

През 2010г. имахме възможност да разширим асортимента от ламинирани плочи с две познати и утвърдени марки на пазара за производство на мебели- EGGER и KRONOSPAN.  Разширихме продуктовия асортимент като включихме кухненски плотове и гръбчета под познатите марки.

През следващите години Димбо ЕТ се старае да обхване продажбата материали за целия процес от направата на мебели. Това създаде необходимостта да предложим базов мебелен обков. При нас ще намерите: панти, крачета, кухненски водачи и много други.

През 2013г. започнахме да поддържаме на склад ламинирани плоскости под марката КАСТАМОНУ ГРУП.

През 2016г. се наложи преместване на производствената база на адрес гр.София, ул. Пор.Неделчо Бончев 10. Разделихме дейността по две направления: индивидуални проекти за производство на мебели и услуги /разкрой и кантиране/ за мебелисти.

През 2018г. Димбо-П.Бояджиев ЕТ разви производствена мрежа на сериите кухненски шкафове-Стандарт и Класик. Съвсем скоро ще предложим Стандартна серия офис мебели.

За да предложим на нашите партньори високо качествена услуга, вградихме CNC рутер. С негова помощ от началото на 2017г. предлагаме още по прецизен разкрой на мебелни плоскости.

Работим в екип от 20 служители, които са натрупали богат професионален опит благодарение на дългата ни съвместна работа. Те ще се погрижат за вашето любезно обслужване и ще отговорят на вашите въпроси и очаквания.

Нашата цел е да работим и предложим индивидуално решение на всеки наш партньор. Следвайки собствените си принципи и убеждения, ще работим винаги коректно и отговорно, готови да приемем всяка ваша похвала или критика.

Работим в изключително кратки срокове.

Като част от забързания живот разбираме, че работата на нашите клиенти е с различна динамичност.Спешните поръчки не ни плашат.Напротив! Мотивират ни за нови предизвикателства и подвизи.

Свържете се с нас

   Tel: +359 887 545 561

­

   E-mail: ceh2@dimboss.com

 E-mail:dimboss@abv.bg

 

Последвайте ни

    • Facebook
© 2017 - 2023 Всички права запазени